PASS Sistemi

PASS®, emlakyo.net sistemi içerisinde yer alan tescilli bir özelliktir. Emlak şirketlerinin kendi aralarında portföy ve gelir paylaşmasını sağlamaktadır.

PASS®, emlak şirketleri için özelleştirilmiş bir yazılım çözümüdür. B2B emlak ticareti için mükemmel bir platform sunar ve emlak şirketlerinin işlerini daha kolay hale getirir.

PASS®, emlak şirketlerinin birbirleriyle daha etkin bir şekilde iletişim kurmasını da sağlar. Şirketler, portföyleriyle ilgili tüm bilgileri emlakyo.net platformunda saklayabilirler ve sadece diğer şirketlerinde görebileceği, satış yapabileceği ya da kiralayabileceği emlakları belirleyebilirler. Bu emlaklardan ister yüzdelik oranda ister sabit tutarda gelir paylaşımı yapabilmektedirler. Bunun için sadece emlak ekleme ya da düzenleme kısmında PASS® ile ilgili alanları doldurmak gerekimektedir.

Başarı, birbirine uyumlu insanların bir araya gelmesiyle ortaya çıkar.

-William Feather

PASS®, ayrıca emlak şirketlerinin işlerini daha da büyütmesine yardımcı olacak birçok özellik sunar. Emlak şirketleri, örneğin, işletmeler arasında işbirliği yapmak için diğer emlak şirketleriyle bağlantı kurabilirler. Böylece, daha fazla müşteriye ulaşabilirler ve işlerini daha da büyütebilirler.

PASS® B2B emlak ticareti için mükemmel bir yazılım çözümüdür. Emlak şirketleri, bu yazılım sayesinde işlerini daha etkin bir şekilde yönetebilir, müşterileriyle daha iyi iletişim kurabilir ve işlerini daha da büyütebilirler. PASS, emlak sektöründeki işletmelerin işlerini daha da geliştirmelerine yardımcı olacak bir araçtır.